Fórum bylo aktualizováno, pro více informací mrkněte sem: viewtopic.php?f=10&t=70529

Grafika se bude postupně za provozu měnit - není potřeba psát stále dokola stížnosti že je to hnusný. Je to výchozí vzhled phpbb systému.

airmatic w220 diagnostika star c3


petaw202
hvězdička
Příspěvky: 101
Registrován: So 12.06.2010, 0:22
Auto: stále se to mění..
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od petaw202 » Po 27.11.2017, 8:29

Ja už jsem z ali objednával dost věcí a nikdy s celníkama žádnej problém..

Starku nainstaluju jen na jeden typ notesu ? To nerozchodím na jiných modelech ??




Ibonis190E
hvězdička
Příspěvky: 266
Registrován: Čt 17.12.2009, 14:31
Auto: W201 190E 2.0 -RIP, W202 C240 A5
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od Ibonis190E » Po 27.11.2017, 11:28

starka potrebuyje com port, co uz je dnes rarita...
Maju to bud profesionalne predrazene NB za par tisic eur, alebo stare sunky, co ledva este chodia..




Autor tématu
DovecJan
hvězdička
Příspěvky: 29
Registrován: Út 21.11.2017, 15:41
Auto: mercedes w220 400cdi
Místo/Bydliště: Rožnavske Bystre
Věk: 24
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od DovecJan » Po 27.11.2017, 21:01

Ibonis190E napsal:starka potrebuyje com port, co uz je dnes rarita...
Maju to bud profesionalne predrazene NB za par tisic eur, alebo stare sunky, co ledva este chodia..
Ale redukcie com port da da kupit za 15€ to by malo stačit nie?




petaw202
hvězdička
Příspěvky: 101
Registrován: So 12.06.2010, 0:22
Auto: stále se to mění..
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od petaw202 » Po 27.11.2017, 21:32

Jo já na ten COM úplně zapomněl..

S tou redukcí nevím - většinou jsem s tím měl spíš špatné zkušenosti :-(




popelnice
kometa
Příspěvky: 2041
Registrován: Čt 26.12.2013, 13:32
Auto: Žigul
Místo/Bydliště: Hradec Králové 737 547 237
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od popelnice » Po 27.11.2017, 21:34

Redukce nebrat *tired* ani ty s kdovijakym čipem :-@




trojan
kometa
Příspěvky: 2001
Registrován: Po 28.02.2011, 18:33
Auto: Trambus
Místo/Bydliště: 60580495devět/Kolín
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od trojan » Út 28.11.2017, 18:48

s tou redukcí je to tragedie :-@




petaw202
hvězdička
Příspěvky: 101
Registrován: So 12.06.2010, 0:22
Auto: stále se to mění..
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od petaw202 » Stř 29.11.2017, 8:50

Takže jediná nutnost je COM port ? Jinak je notes jedno ?

A je stačí bohatě C3, nebo se vyplatí pořídit už C4 ?

Sry za otázky, ale víte jak to je o:-)




Laja22
legenda hvězd
Příspěvky: 2929
Registrován: Stř 06.08.2008, 22:04
Auto: HEMI, TESLA P3
Místo/Bydliště: Calgary, AB, CANADA
Věk: 44
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od Laja22 » Stř 29.11.2017, 14:53

kdyby nahodou, moje c3 komplet vc. ntb bude na prodej...




Ibonis190E
hvězdička
Příspěvky: 266
Registrován: Čt 17.12.2009, 14:31
Auto: W201 190E 2.0 -RIP, W202 C240 A5
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od Ibonis190E » Stř 29.11.2017, 23:15

petaw202 napsal:Takže jediná nutnost je COM port ? Jinak je notes jedno ?

A je stačí bohatě C3, nebo se vyplatí pořídit už C4 ?

Sry za otázky, ale víte jak to je o:-)
nieje to tak jednoduche... su iste modely co podporuju len isty typ HW ... cize COM je zaklad..
a potom to je o stati...




Autor tématu
DovecJan
hvězdička
Příspěvky: 29
Registrován: Út 21.11.2017, 15:41
Auto: mercedes w220 400cdi
Místo/Bydliště: Rožnavske Bystre
Věk: 24
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od DovecJan » Čt 30.11.2017, 18:19

[quote="Laja22"]kdyby nahodou, moje c3 komplet vc. ntb bude na prodej..

Aka by tam bola cena za komplet?




Merc124
Administrátor
Příspěvky: 4055
Registrován: Po 28.07.2008, 14:42
Auto: W210 + 3 x W201 + B 200 CDI + Stardiag C3 + C5
Místo/Bydliště: Mělník
Věk: 57
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od Merc124 » Čt 30.11.2017, 21:58

petaw202 napsal:Takže jediná nutnost je COM port ? Jinak je notes jedno ?
A je stačí bohatě C3, nebo se vyplatí pořídit už C4 ?
Sry za otázky, ale víte jak to je o:-)
Když pořídíš C4 nemusíš mít COM port, s C3 je nutný, co se týká noťase tak se používal IBM T30 - ale ten je už tak pomalej, že ho za chvíli hodíš do popelnice, já mám DELL D630 a ten chodí o poznání líp, na to co jsi si objednal potřebuješ ten DELL D630




petaw202
hvězdička
Příspěvky: 101
Registrován: So 12.06.2010, 0:22
Auto: stále se to mění..
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od petaw202 » Pá 01.12.2017, 8:34

Já ještě nic neobjednal :-)

Ale dík, D630 možná ještě někde mám.

Jsem totiž koukal, že na tu diag je ta 630 hodně používaná, tak jen jestli je to jen kvůli dostupnosti a tomu COM portu, nebo má ten notes nějakou fíčuru navíc a nebo je to všechno úplně jedno a stačí jakákoliv herka s COMem a dostatečným výkonem :P




scout76
král hvězd
Příspěvky: 7521
Registrován: Po 01.09.2008, 21:31
Auto: Už se mi to sem nevejde
Místo/Bydliště: Sokolov
Věk: 43
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od scout76 » Po 04.12.2017, 19:33

Laja22 napsal:kdyby nahodou, moje c3 komplet vc. ntb bude na prodej...
To bude drahý jako prase,protože okrádání kanadských důchodců prodejem nevýhodného pojištění kanadským občanům čínské národnosti moc nevynáší. Takže se dá očekávat kktská cena 009 .




Laja22
legenda hvězd
Příspěvky: 2929
Registrován: Stř 06.08.2008, 22:04
Auto: HEMI, TESLA P3
Místo/Bydliště: Calgary, AB, CANADA
Věk: 44
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od Laja22 » Út 05.12.2017, 16:06

*thumbs up* *jokingly*

zase neblbni, nekteri slabomyslni jedinci by to mohli (a berou) vazne *drink* :D




Autor tématu
DovecJan
hvězdička
Příspěvky: 29
Registrován: Út 21.11.2017, 15:41
Auto: mercedes w220 400cdi
Místo/Bydliště: Rožnavske Bystre
Věk: 24
Stav: Offline

Re: airmatic w220 diagnostika star c3

Příspěvek od DovecJan » Po 25.12.2017, 20:18

No mam tu c3 z aliexpresu funguje bezvadne da sa stym riešit kopa veci



Odpovědět